Persoonlijke Begeleiding

voor wie?

Je bent ambitieus en werkt serieus en gedreven aan een manuscript, verhaal/verhalen of een scenario voor een (korte) film of serie en bent op zoek naar individuele begeleiding.

WAT HOUDT HET IN?

Bij Master Your Story is er op basis van beschikbaarheid individuele begeleiding mogelijk. Om te bepalen of jij daar baat bij hebt, vragen we je eerst een deel van je werk in te sturen. Op basis daarvan formuleren we een bondig advies, en geven we je de mogelijkheden. We geloven dat persoonlijke begeleiding gepaard gaat met betrokkenheid, dus we streven altijd naar eerlijkheid en openheid. Als we denken dat er in je werk eerst nog stappen gezet moeten worden, laten we je dat weten. Het exacte traject wordt in nauw overleg en op maat vormgegeven. De kosten zijn afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding en de omvang van je werk. 

soorten begeleiding

Scenario

Begeleiding bij het opzetten/schrijven van een synopsis, treatment of scenario voor (korte) film of serie. Zie voor meer informatie ook de website van The Story Room

Manuscript

Begeleiding bij het uitwerken of afronden van een manuscript voor een roman. Met als inzet om te komen tot een publiceerbaar manuscript. 

Verhalen

Begeleiding bij het opzetten, uitwerken of afronden van een verhaal of meerdere verhalen. Met als inzet om te komen tot een bundeling of publicatie van je verhaal in een tijdschrift of (online) magazine. 

Ik neem contact op!

Disclaimer: Je ingezonden manuscript, verhaal of scenario wordt alleen door Master Your Story gelezen. Buiten Master Your Story krijgt niemand inzage in je werk. Je ideeën en gedachtegoed blijven altijd jouw persoonlijke eigendom. 

© 2018 by Master Your Story

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle